1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΙΑΝΟΥ

Ο Δημήτρης Καρύδης η Ιωάννα Γιάνναρη και ο Πέτρος Μόσχος έχοντας γαλουχηθεί στο City University of London,  με μια φιλοσοφία  και σύγχρονη αντίληψη για την Μουσική και ευρύτερα την Τέχνη και τον Πολιτισμό και μετά από συνεργασίες τους για πολιτιστικά αγαθά εκτός Κρήτης, αποφάσισαν το 2014 να προχωρήσουν αρχικά σε μια σχετική χαρτογράφηση στην γενέτειρα πόλη του Δημήτρη και της Ιωάννας. Η Ιωάννα ζώντας πλέον στην Κρήτη, υλοποίησε την σχετική χαρτογράφηση με την ιδιότητα του Πολιτιστικού Διαχειριστή.

Τα αποτελέσματα της έρευνας οδήγησαν στη απόφαση τους να προχωρήσουν στο σχεδιασμό ενός Νέου πολιτιστικού προϊόντος και συγκεκριμένα του 1ου Φεστιβάλ Πιάνου Ηρακλείου, με πολύ αγάπη και ανιδιοτέλεια για την πόλη που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Το 1ο Φεστιβάλ Πιάνου Ηρακλείου σχεδιάστηκε  από τους,  Δημήτρη Καρύδη, Ιωάννα Γιάνναρη και Πέτρο Μόσχο και υλοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2016 με μεγάλη ανταπόκριση από τους  Δήμους Ηρακλείου και Αρχανών Αστερουσίων, από Ιδιώτες χορηγούς, από τα Ωδεία & Μουσικές σχολές και την τοπική κοινωνία.  Το 1ο Φεστιβάλ Πιάνου Ηρακλείου παρουσιάστηκε στο Δήμο Ηρακλείου και στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων.